Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kérdezz felelek hevítőrudak és készülékek

Kérdezz felelek hevítőrudak és készülékek
Lenne pár kérdésed a hevítő készülékekkel és a hevítőrudakkal kapcsolatban? Itt most megkaphatod elolvashatod a legtöbbet felmerült kérdésekre a választ.

Kérdezz felelek a hevítőrudak és a hevítő készülékekkel kapcsolatban


A hevítőrudak Magyarországon 2020-as évben kerültek először forgalomba. Akkor még csak egy-egy márka volt elérhető, és még azok is elég ritkaság számban lehetett egy-két helyen kapni. Cégünk már akkor elkezdte az Online hevítőrúd terjesztést, mikor még szinte gyerekcipőben jártak a termékek. Mára már több mint 10 féle márkát importálunk és jelenleg több mint 70 féle íz közül lehet válogatni. így tehát a hevítőrudak mióta vannak kérdésére a válasz igen egyszerű - kb két éve érhetőek el a termékek.


Olcsó hevítőrúd: ez is igen csak sokszor felmerül mint kérdés az interneten: jelenleg 1200-1990 Ft között érhetőek el különböző márkák, így szinte mindenki megtalálhatja magának azt a hevítőrúd ár kategóriát, amelyik a pénztárcájának a legjobban megfelel. Legyen szó nikotinos vagy nikotin mentes termékről. 


Nikotin mentes hevítőrúd hol kapható? Jelenleg legegyszerűbb elérése a nikotinmentes hevítő rudaknak az online webshopok, de ha nem szeretne a kiszállításra várni, akkor már több száz helyen - boltban - benzinkúton, kisebb és nagyobb boltokban és bevásárló központokban is, sőt egy-egy plázában is vannak már partnereink. Hamarosan viszont célunk az lenne, hogy országosan mindenhol elérhetőek legyenek nikotinmentes hevítőrudak és nikotinos hevítőrudak is egyaránt. 


Nikotinmentes hevítőrúd vélemények számtalan érkezett már szinte minden márkához. Kinek az egyik kinek a másik márka jön be. Az biztos hogy minden márkánál az egyik legjobban fogyó nikotinmentes hevítőrúd íz az az áfonya.
Iqos hevítőrúd nem létezik Az iqos az egy készülék, melybe a heets terméket javasolják, de nagy általánosságban a az Iqos készülékekkel kompatibilisek a nem dohányt tartalmazó általunk forgalmazott hevítőrudak.
Glo hevítőrúd sem létezik. Itt is a GLO maga a készülék neve, melyben jelenleg elérhető termék a NEO. Ez egy dohányt tartalmazó készítmény. Jelenleg nincs tudomásunk arról, hogy akár Magyarországon vagy bárhol a világban elérhető lenne a GLO készülékekhez dohánymentes hevítőrúd.


Anita hevítőrúd volt cégünk első terméke amelyet elkezdett engedélyeztetni és forgalmazni. Jelenleg nagyon kedvelt termék azon vásárlók közében, akik az erősebb alapíze rendelkező nikotin mentes hevítőrudakat keresik. Az Anita hevítőrudak jelenleg 7 féle ízben érhetőek el. 


Heets rendelés jelenleg online nem lehetséges, mivel a heets termékek összetétele dohány tartalmaz, ezért a heets cigiket csak és kizárólag a nemzeti dohányboltokban lehet megvásárolni. 


Hevítő készülékek elősként az Iqos volt elérhető Magyarországon, de egyre több helye megjelentek már újabb márkák is, többek között a Pluscig, Ismod, Sixhill, My Smoke, Ibuddy, CCobato.

Továbbá dohányboltokban még kapható a hevítő készülék GLO elnevezéssel is.
Hevítő készülék olcsón is elérhető már. Akár 6000Ft os áron is be lehet szerezni egy egyszerűbb, kis üzem idejű kis tudású készüléket. A Hevítő készülék árak jelenleg 6000 és 30000 Ft között mozognak ez függ a márkától és a minőségtől is. Hevítő készülék vásárlása nem túl bonyolult folyamat. A legegyszerűbb és leggyorsabb módon az Önhöz legközelebbi dohányboltban megvásárolhatja az Iqos készüléket.


Mely márkák léteznek jelenleg Magyarországon?


Anita nikotin mentes hevítőrudak 7 féle ízben
TQS nikotin mentes – aromagolyós hevítőrudak 8 féle ízben 
TQS nikotin mentes hevítőrudak aromagolyó nélküli kivitel 5 féle ízben.
Healcier nikotin mentes hevítőrudak 13 féle ízben
Lavie nikotinmentes – aromagolyós hevítőrudak 4 féle ízben 
Lavie nikotinmentes hevítőrudak aromagolyó nélküli kivitel 2 féle ízben.
Leme nikotinos és nikotin mentes hevítőrudak 7 féle ízben
Sunday nikotinos hevítőrúd 2 féle ízben
Molix nikotinos hevítőrúd 5 féle ízben
Heccig Nicco nikotinos hevítőrúd 8 féle ízben
Heccig Zero nikotin mentes hevítőrúd 5 féle ízben
Genmist nikotinos hevítőrúd 8 féle ízben
Genmist nikotin mentes hevítőrúd 3 féle ízben
Darlings nikotinos és nikotin mentes hevítőrudak 5-5 féle ízben.
Heabal aromagolyóval ellátott nikotin mentes hevítőrudak 12 féle ízben
Unicco nikotinos hevítőrúd 13 féle ízben
Ccobato nikotin mentes hevítőrudak 8 féle ízben
Foozz nikotinos hevítőrúd aromagolyóval 9 féle ízben